قیمت روز کتیرا در تهران
اعلام قیمت روز کتیرا در تهران در فضای مجازی و از طریق اینترنت ممکن شده است. خوشبختانه این نوع کسب و کار در اینترنت توانسته است بلحاظ رشد اقتصادی و رونق اقتصادی جایگاه ویژه خود را بدست اورد و بالطبع ماحصل رونق فروش گیاهان داروئی و از جمله کتیرا ، توسعه تولیدات کشاورزی داخلی نیز بوده است .
قیمت روز کتیرا در تهران سال ۹۹ و بازارهای مشابه تابع شرایط و ضوابط خاصی است هرچند که فروش کتیرا در بازارهای تهران در سالهای اخیر رونق خاصی را تجربه نکرده است اما می توان با معرفی خواص گیاهان داروئی مختلف و ایجاد بازار مناسب از پتانسیل تولیدات این گیاه در حوزه گیاهان داروئی بیشتر بهره برد .
مجموعه شرکت سان رایز دارد سعی دارد با معرفی وکمک به ایجاد بازار و تعیین عالادلانه قیمت روز انواع کتیرا در تهران در سال ۹۹ سهم کوچکی در رونق و رشد اقتصادی کشاورزان و روستائیان داشته باشد .
مهمترین و رایج ترین دسته بندی انواع کتیرا معمولا به دو نوع کتیرا خوراکی و نوع کتیرا صنعتی می باشد.
کتیرا خوراکی :
- کتیرا پنبه ای ( یا کتیرا سفید )
- کتیرا مفتولی
- کتیرا خرمنی شیرین
- کتیرا سرگل زرد
کتیرا صنعتی :
- کتیرا خرمتی تلخ
- کتیرا غوره
- کتیرا گون زرد یا تلخه کتیرا
قابل ذکر است که این دسته بندی ها و نامگذاری ها در هر شهر و منطقه و استانی متفاوت است و این تفاوت ناشی از تفاوت گویشها و اقلیم فرهنگی هر منطقه می باشد.
اطلاعات فنی کتیرا در حوزه های داروئی و صنعتی و خوراکی
ترکیبات شیمیایی کتیرا
کتیرا دارای آب، مواد معدنی و نشاسته است. یکی دیگر از خواص کتیرا باسورین بودن آن است. (باسورین به جسمی گفته میشود که در آب به خصوص در آب سرد غیر محلول ولی به خوبی در آن متورم میشود). کتیرا همچنین دارای تراگاکانتینکه است که جسمی محلول بوده و از سه مولکول اسید گلوکورونیک و یک مولکول آرابینوز تشکیل میشود. صمغ کتیرا، حاوی مقادیری سولز و پروتئین نیز است.
استفاده از کتیرا در صنایع لبنیات و مواد غذایی
کتیرا به دلیل مقاومت در برابر تغییرات ph ودرجه حرارت موارد استفاده زیادی دارد. در صنعت لبنیات برای هموژن کردن شیر و معلق نگهداشتن ذرات چربی و یا کاکائو مورد استفاده قرار می گیرد . جهت افزایش زمان نگهداری و ذخیره سازی شیر نیز از کتیرا استفاده می کنند، افزایش ۱-۲/۰ گرم به هر لیتر شیر در ۷۰-۶۰ درجه سانتیگراد می تواند زمان ذخیره سازی را چندین برابر افزایش دهد.
کتیرا در تهیه بستنی نقش قوام دهندگی ( استبلایزر ) را دارد و از تشکیل بلورهای یخ جلوگیری می کند و به بستنی قوام می دهد. تعداد صمغی که در این مورد به کار می رود حدود ۲/۰-۳۵/۰ درصد است. قوام و حالت یک نواختی که بستنی بخود می گیرد در تمام مدت ذخیره سازی حفظ می شود حتی در مواردی که بستنی در یخچال آب می شود، دوباره منجمد می گردد و حالت اولیه خود را حفظ می کند.
استفاده از کتیرا در نوشیدنی ها
کتیرا همچنین درتهیه انواع نوشیدنی های غلیظ شده ویا منجمد شده به کار می رود. در این مرحله نقش کتیرا این است که از هنگام انجماد، انسجام بین ذرات یخ و شربت را حفظ کند و مانع از تشکیل بلورهای یخ شود که غلظتی در حدود ۵/۰ درصد کتیرا برای این منظور کافی است.
قیمت روز فروش کتیرا در تهران در سال ۹۹ و در سایر بازارهای مصرف کننده و خریدار تهران بر اساس همین تفاوت ها شکل می گیرد و مبنای خاص دیگری ندارد . هرچند فاکتورهای متعددی در قیمت گذاری سهیم هستند.
اطلاعات بیشتر در مورد این محصول را در سایت www.iranherbsupplier.com مطالعه نمائید .
مجموعه سان رایز در نظر دارد با هر چه آسان کردن ارتباط مستمر فی مابین منابع تولید محصولات گیاهان داروئی و بازارهای هدف امر فروش گیاهان داروئی را برای کشاورزان و زحمت کشان فراهم سازد . در این بین معرفی محصول گیاهی صمغ گیاه گون که بنام کتیرا شهره خاصی دارد می تواند در ایجاد بازار و تعیین قیمت روز انواع کتیرا در تهران در سال ۹۹ تاثیرگذار باشد .
جهت اطلاع از قیمت روز کتیرا در تهران و سایر بازاهای خریدار کتیرا می توانید ضمن تماس با مشاورین ما نیز، از طریق فضای مجازی معرفی شده در وب سایت ما با مشاورین آگاه و خبره ما در تماس باشید .